x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sinuciderea regizorului Tony Scott a fost filmată

Sinuciderea regizorului Tony Scott a fost filmată

22 Aug 2012   •   12:22
Sinuciderea regizorului Tony Scott a fost filmată

Sinuciderea regizorului Tony Scott a fost filmata de mai multe persoane, una dintre inregistrari aratandu-l pe celebrul regizor cum s-a ghemuit inainte sa sara, informeaza TMZ.

Numeroase persoane au inceput sa filmeze cu telefoanele mobile cand au observat ca un om vrea sa se arunce de pe podul Vincent Tomas din Los Angeles in mijlocul zilei. Unele persoane au fotografiat sinuciderea, altele au filmat-o. Se pare ca moartea regizorului a fost filmata si cu o camera de supraveghere a unei firme din apropiere.

TMZ mentioneaza ca a vazut filmuletul, dar nu l-a si publicat.

Regizor, producator, actor si scenarist, Tony Scott s-a nascut in Marea Britanie, in 1944, si este fratele la fel de celebrului regizor Ridley Scott.

Printre filmele regizate de Tony Scott se numara "Foamea" (1983), cu Catherine Deneuve si Susan Sarandon, "Top Gun" (1986), cu Tom Cruise, "Politistul din Beverly Hills II" (1987), cu Eddie Murphy, "Zilele tunetului" (1990), cu Tom Cruise, "Ultimul samaritean" (1991), cu Bruce Willis si Halle Berry, "Iubire adevarata/ True Romance" (1993), cu Christian Slater si Patricia Arquette, "Valul ucigas" (1995), cu Gene Hackman si Denzel Washington, "Un admirator fanatic" (1996), cu Robert de Niro si Wesley Snipes, "Spioni de elita" (2001), cu Robert Redford si Brad Pitt, "Domino" (2005), cu Keira Knightley si Mickey Rourke, "De neoprit/ Unstoppable" (2010), cu Denzel Washington.

A fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, pentru mai multe productii de televiziune, printre care si "The Good Wife", trofeu pe care l-a si castigat in 2002, pentru "The Gathering Storm". In 1995, a castigat Michael Balcon Award, la gala BAFTA.

×
Subiecte în articol: film sinucidere regizor tony scott