x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șocant în SUA: Un primar le-a cerut oamenilor să stea în case, dar nu l-a ascultat nici măcar soția

Șocant în SUA: Un primar le-a cerut oamenilor să stea în case, dar nu l-a ascultat nici măcar soția

08 Apr 2020   •   23:50
Șocant în SUA: Un primar le-a cerut oamenilor să stea în case, dar nu l-a ascultat nici măcar soția

Un primar din statul american Illinois le-a cerut oamenilor să stea acasă, pentru a limita răspândirea coronavirusului, însă nu toată lumea a ţinut cont de recomandare. Aşa că edilul le-a dat ordin poliţiştilor să dea amenzi şi chiar să-i aresteze pe cei care ignoră pericolul.

Culmea e că printre cei care au continuat să ignore regula a fost şi soţia primarului, pe care forţele de ordine au găsit-o într-un bar.

„E o perioadă extrem de dificilă şi vă implor, vă rog să staţi în case”, le-a cerut Brant Walker, primarul din Alton, localnicilor. Doar că, după nici două zile, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui Walker într-un bar, la ora 1:00 noaptea.

Anunţul l-a făcut tot primarul, scrie CNN. “I-am cerut şefului poliţiei ca soţia mea să nu primească tratament preferenţial”, a declarat edilul. Şi asta s-a întâmplat: la fel ca toţi clienţii barului, nevasta primarului a primit o amendă de 2.500 de dolari, pe care dacă n-o plăteşte, riscă să stea aproape un an la închisoare.

Iar Brant Walker nu şi-a menajat deloc nevasta: “În cazul ăsta a demonstrat o lipsă de discernământ şocantă. Mi-e ruşine şi le cer scuze oamenilor din Alton pentru acest incident”, a mai spus el.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: primar sua ignorat de nevastă