x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sora actorului Sylvester Stallone, diagnosticată cu cancer, este internată în stare critică

Sora actorului Sylvester Stallone, diagnosticată cu cancer, este internată în stare critică

de Mediafax    |    11 Aug 2012   •   07:24
Sora actorului Sylvester Stallone, diagnosticată cu cancer, este internată în stare critică

Sora vitrega a lui Sylvester Stallone, diagnosticata cu cancer la plamani, a fost internata in urma cu doua saptamani intr-un spital din Los Angeles si se afla in stare critica, actorul suferind o alta lovitura dupa moartea recenta a fiului sau in varsta de 36 de ani, informeaza Mediafax.

Toni Ann Filiti, cunoscuta si sub numele Toni Ann D'Alto, in varsta de 48 de ani, locuia cu mama ei, Jackie Stallone, in Santa Monica. Starea ei s-a inrautatit in lupta cu boala, care s-a raspandit la alte organe.

Jackie Stallone a declarat pentru New York Post ca, dupa ce si-a pierdut nepotul, pe fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in urma cu mai putin de o luna, starea fiicei ei "este prea greu de suportat".

"Toni Ann nu este bine deloc. Are cancer la plamani in stadiul 4, are cancer la ficat, boala a ajuns si la creier. (...) Nu stiu ce sa fac... Doctorii nu cred ca starea ei se va imbunatati... As vrea sa o aduc acasa. Uneori e constienta si reactioneaza, dar nu tocmai bine. Avem nevoie de un miracol", a spus aceasta.

Intre timp, Sylvester Stallone s-a aratat curajos, aparand in public pentru prima data de la pierderea lui Sage, la premiera in Franta a noului sau film, "The Expendables 2", joi.

Toni Ann Filiti este fiica lui Jackie Stallone, astrolog si fosta dansatoare, cu cel de-al doilea sot al acesteia, Anthony Filiti, de care a divortat. Jackie Stallone mai are doi fii, pe Sylvester si Frank, acesta din urma fiind actor si muzician, din mariajul anterior, cu Frank Stallone.

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, care dorea sa isi construiasca o cariera in actorie la fel ca tatal sau, a fost gasit mort pe 13 iulie, in vila lui din Los Angeles. Cauza oficiala a mortii nu a fost stabilita, in prezent fiind asteptate rezultatele testelor toxicologice.

Potrivit TMZ, fiul lui Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar anchetatorii incearca sa stabileasca daca moartea a fost accidentala sau nu.

Sage a fost cel mai mic dintre cei doi fii ai lui Sylvester Stallone cu prima sa sotie, Sasha Czack. Cuplul a divortat in 1985. Stallone mai are trei copii cu cea de-a treia sa sotie, Jennifer Flavin.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

×
Subiecte în articol: cancer familie spital sylvester stallone