x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia lui Bute a mers să discute cu poliţia după accidentul produs la un imobil al pugilistului din Montreal

Soţia lui Bute a mers să discute cu poliţia după accidentul produs la un imobil al pugilistului din Montreal

08 Dec 2015   •   12:14
Soţia lui Bute a mers să discute cu poliţia după accidentul produs la un imobil al pugilistului din Montreal

Autorităţile canadiene fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului în care doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar altul a fost rănit după ce au căzut în urma ruperii balustradei balconului unui imobil din Montreal care îi aparţine pugilistului român Lucian Bute.

În acest scop, soţia boxerului a mers să discute cu poliţia canadiană, informează ici.radio-canada.ca.

Doi bărbaţi au murit şi al treilea este în stare critică după ce au căzut de la balcon când balustrada de susţinere s-a rupt.

Imobilul respectiv, situat în arondismentul Lachine, este în stare bună, dar clădirile din sector, aproximativ 25, sunt vechi, fiind construite în anii '60. Directorul de planificare urbană din Lachine, Michel Séguin, care s-a deplasat la locul accidentului, a estimat că "problema pare a fi ancorele de la balustradă".

Coordonatorul Comitetului de locuinţe din Lachine-Lasalle, Daniel Chainey, a declarat că nu a avut solicitări sau interacţiuni în legătură cu acest imobil. Ultima plângere depusă la Comitetul de locuinţe de la un locatar al acestuia datează din 2011 şi viza o creştere a chiriei.

Înainte de a trece sub administrarea Montrealului, în 2002, inspecţia construcţiilor din Lachine depindea de pompieri şi nu existau reglementări privind salubritatea, întreţinerea şi securitatea locuinţelor. Singura reglementare se referea la securitatea privind incendiile, care era aplicată de către departamentul de pompieri, a declarat Chainey.

În prezent, există un singur inspector municipal pentru Lachine, post creat în 2007, a adăugat acesta.

Primarul arondismentului, Claude Dauphin, care a vizitat şi el locul dramei, a declarat că va face o inspecţie a tuturor clădirilor de locuinţe din sector, pentru a se asigura că o astfel de tragedie nu se va mai repeta. AGERPRES

×