x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Spectacol de operă anulat cu trei ore înainte pentru că tenorul şi-a bătut soţia şi a fost arestat

Spectacol de operă anulat cu trei ore înainte pentru că tenorul şi-a bătut soţia şi a fost arestat

24 Mar 2017   •   22:30
Spectacol de operă anulat cu trei ore înainte pentru că tenorul şi-a bătut soţia şi a fost arestat

O reprezentaţie a operei Ernani de Giuseppe Verdi la Toulouse, în sud-vestul Franţei, a fost anulată cu doar trei ore înainte pentru că protagonistul spectacolului, tenorul sud-coreean Alfred Kim, a fost plasat în arest pentru violenţă conjugală. 

Conducerea teatrului Capitole din Toulouse, ''profund dezolată'', a anunţat anularea marţi, cu doar trei ore înainte, a ultimei reprezentaţii a operei lui Verdi. 

"Motivul este indisponibilitatea tenorului Alfred Kim'', care interpreta rolul principal, a precizat conducerea la solicitarea AFP. 

Cântăreţul sud-coreean de reputaţie mondială se afla, de fapt, în custodia poliţiei după ce fusese arestat cu o noapte înainte în camera sa de hotel pentru că îşi bătuse soţia, potrivit unei surse judiciare. 

El a fost condamnat miercuri, într-o înfăţişare imediată, la opt luni de închisoare cu suspendare şi amendat cu 8.000 de euro de către Curtea Penală din Toulouse, pentru violenţă, potrivit acestei surse, care a declarat că artistul a plecat la scurt timp cu avionul. 

Potrivit agendei sale de pe site-ul Operabase, cvadragenarul ar trebui să cânte în Aida de Verdi la Bruxelles, în mai/iunie şi în Turandot de Puccini, la Opera Regală din Londra, în luna iulie.AGERPRES/

×