x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Steve Jobs a autorizat publicarea biografiei sale cu puţin timp înainte de a muri: “Nu am fost mereu alături de copiii mei şi aş vrea să ştie de ce!”

Steve Jobs a autorizat publicarea biografiei sale cu puţin timp înainte de a muri: “Nu am fost mereu alături de copiii mei şi aş vrea să ştie de ce!”

07 Oct 2011   •   14:29
Steve Jobs a autorizat publicarea biografiei sale cu puţin timp înainte de a muri: “Nu am fost mereu alături de copiii mei şi aş vrea să ştie de ce!”

Co-fondatorul Apple, Steve Jobs, s-a confesat autorului biografiei sale in ultimul interviu, realizat in resedinta din Palo Alto, spunand ca aceasta este o ultima scrisoare catre cei dragi. “As vrea ca cei trei copii ai mei sa ma cunoasca. Nu am fost mereu alaturi de ei si as vrea sa stie de ce, dar si sa inteleaga ceea ce am realizat in viata', a spus Jobs, potrivit lui Walter Isaacson, un laureat al Premiului Pulitzer, cel care a mai scris, printre altele, biografiile lui Benjamin Franklin si Albert Einstein.

La ultima vizita pe care i-a facut-o la Palo Alto, luna trecuta, Isaacson l-a gasit pe Jobs chircit de durere, intr-un dormitor de la parterul vilei, pe care il folosea pentru a nu mai fi nevoit sa daca efortul de a urca si cobori scarile catre dormitorul conjugal. “Avea dureri mare, dar avea aceeasi minte ascutita si simt al umorului', a declarat biograful, conform Daily Mail.

Steve Jobs a cunoscut-o pe sotia sa, Laurene Powell in 1989 si a avut trei copii, Eve, Erin si Reed. Acestia, dar si parintii adoptivi vor fi personajele centrale ale biografiei, chiar daca Jobs a mai avut un copil, dintr-o relatie cu marea sa iubire din timpul colegiului, Chrisann Brennan. Aceasta s-a nascut in 1978, dar nu a beneficiat de vreun favor din partea tatalui natural, care nu a recunoscut-o decat dupa ce a fost obligat sa faca un test ADN pentru stabilirea paternitatii. Chrisann a absolvit Harvard si este o scriitoare si jurnalista de mare succes.

Editura Simon & Schuster, care va publica biografia lui jobs, a anuntat deja devansarea datei de aparitie, de pe 21 noiembrie pe 24 octombrie, urmare a cererii uriase inregistrate.

×
Subiecte în articol: biografie Steve Jobs a murit steve jobs