x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Cristale de metamfetamină descoperite printre bomboanele de Halloween

SUA: Cristale de metamfetamină descoperite printre bomboanele de Halloween

31 Oct 2017   •   13:52
SUA: Cristale de metamfetamină descoperite printre bomboanele de Halloween

Doi părinţi din statul american Winsconsin au găsit un pacheţel cu metamfetamină cristalizată printre bomboanele de Halloween ale copilului lor, informează marţi Xinhua. 

Cei doi adulţi, care locuiesc în Keshena din Wisconsin, au descoperit pachetul suspect şi l-au predat imediat la secţia locală de poliţie, care a confirmat că micile cristale erau metamfetamină. Din fericire, copilul lor nu a consumat acest drog. 

''Departamentul de Poliţie solicită comunităţii să verifice cu atenţie bomboanele de Halloween ale copiilor lor'', a anunţat poliţia locală într-un mesaj publicat luni pe contul său de Facebook. 

Detectivul de poliţie Josh Lawe a declarat că acest incident pare să fie unul izolat precizând că nu au fost raportate evenimente similare, notează sursa citată. 

Poliţia locală i-a încurajat pe părinţi să arunce bomboanele primite de copii cu ocazia sărbătorii de Halloween ca măsură de precauţie. 

Conform tradiţiei de Halloween, în noaptea de 31 octombrie copiii colindă costumaţi din uşă în uşă şi le cer vecinilor dulciuri folosind formula "Ne daţi ori nu ne daţi?".AGERPRES

×