x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Incendiu pe o proprietate a soţilor Clinton din statul New York

SUA: Incendiu pe o proprietate a soţilor Clinton din statul New York

04 Ian 2018   •   08:24
SUA: Incendiu pe o proprietate a soţilor Clinton din statul New York
Sursa foto: Frank Franklin II/AP/Press Association Images

Un incendiu a izbucnit miercuri pe proprietatea cuplului format din Bill şi Hillary Clinton de la Chappaqua, în statul New York, însă nimeni nu a fost rănit, a anunţat poliţia locală.

 

"Am primit un apel la 14.51 (19.51 GMT) legat de un incendiu în curs la adresa 15 Old House Lane", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din New Castle, oraş apropiat de Chappaqua, localitate situată la 65 km nord de Manhattan.

"Incendiul a fost stins. Nu există niciun rănit. A fost declanşată o anchetă la faţa locului", a precizat această sursă, fără a furniza alte detalii.

Nick Merrill, purtător de cuvânt al lui Hillary Clinton, a postat mai târziu pe Twitter că "un mic incendiu a izbucnit în clădirea Serviciului Secret", însărcinat cu protecţia personalităţilor precum foştii preşedinţi americani, "pe proprietatea soţilor Clinton".

"Această clădire nu comunică direct cu casa lor. Incendiul a fost stins, pompierii locali au intervenit", a adăugat Merrill, precizând că soţii Clinton nu erau în casă atunci când a avut loc incendiul. "Totul merge bine", a dat el asigurări.

Soţii Clinton au cumpărat casa cu cinci camere în comitatul Westchester în 1999, atunci când Hillary Clinton a intrat în cursa electorală pentru un mandat de senator de New York, pe care l-a şi obţinut în 2000. AGERPRES.

×
Subiecte în articol: proprietate sotii clinton incendiu sua