x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Suedia, în stare de şoc. Un suporter şi-a pierdut viaţa înaintea unui meci din campionat

Suedia, în stare de şoc. Un suporter şi-a pierdut viaţa înaintea unui meci din campionat

31 Mar 2014   •   10:16
Suedia, în stare de şoc. Un suporter şi-a pierdut viaţa înaintea unui meci din campionat
Sursa foto: rappler.com

Un suporter a murit duminică în urma rănilor suferite la cap după ciocnirile violente izbucnite înaintea unui meci din campionatul de fotbal al Suediei, la Helsingborg, informează AFP, conform Agerpres.

'El a fost rănit la cap. Noi am reuşit să-i despărţim, dar suporterii furioşi tot au reuşit să treacă de cordoanele noastre şi să se încaiere', a declarat o purtătoare de cuvânt al poliţiei locale, Ewa-Gun Westford.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost transportat la spital cu serioase răni la cap, cu 30 de minute înainte de debutul meciului dintre echipele Djurgaarden şi Helsingborg, dar a decedat la puţin timp după începutul meciului. Deocamdată, circumstanţele morţii sale nu sunt încă clare.

'Am depus multe eforturi pentru a face stadioanele mai sigure, dar încă ne mai rămân multe de făcut. Este o zi neagră pentru fotbalul suedez', a declarat ministrul Sporturilor din Suedia, Lena Adelsohn Liljeroth.

După 40 de minute de joc, suporterii echipei Djurgaarden au început să scandeze 'asasini, asasini' şi au invadat terenul, forţând arbitrul să oprească meciul.

×
Subiecte în articol: suedia suporter mort meci campionat suedia