x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Sunt căsătorită cu Dumnezeu şi îi port copilul. Sfârşitul lumii vine pe 21.12.2012" - tulburătoarea "mărturisire" a unei profesoare americane (VIDEO)

"Sunt căsătorită cu Dumnezeu şi îi port copilul. Sfârşitul lumii vine pe 21.12.2012" - tulburătoarea "mărturisire" a unei profesoare americane (VIDEO)

16 Mai 2012   •   19:18
"Sunt căsătorită cu Dumnezeu şi îi port copilul. Sfârşitul lumii vine pe 21.12.2012" - tulburătoarea "mărturisire" a unei profesoare americane (VIDEO)

O profesoara de la Academia Veteranilor din San Benito, Texas, a declarat ca este casatorita cu Dumnezeu si ii poarta copilul, scrie Huffington Post.

Aceasta a prezis ca apocalipsa este aproape si ca armata lui Dumnezeu va distruge lumea pe data de 21 decembrie 2012, dar ca Isus are o alta planeta pregatita, unde toata lumea are 25 de ani si banii nu exista.

"Sunt casatorita cu Dumnezeu si nu stiu ce se va intampla cu sotul meu de aici, de pe Pamant. Unul din ochii mei este al meu, iar celalalt este al lui Dumnezeu, asa ca El stie tot ce faceti".

La finalul inregistrarii se vede cum un oficial al scolii intra in sala si o conduce pe profesoara afara.

Potrivit oficialilor, incidentul ar fi fost produs de o reactie adversa la medicamente.

Un post local de televiziune, KGBT-TV, a difuzat inregistrarea care are 12 minute, fiind filmata de un student mai curajos decat colegii sai, care au fugit din sala de clasa pentru a obtine ajutor.

×
Subiecte în articol: profesoară apocalipsa texas