x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ''Sunt distrusă''. Ce a descoperit o tânără despre tatăl ei în ziua în care familia i-a cunoscut iubitul

''Sunt distrusă''. Ce a descoperit o tânără despre tatăl ei în ziua în care familia i-a cunoscut iubitul

06 Mar 2013   •   09:36
''Sunt distrusă''. Ce a descoperit o tânără despre tatăl ei în ziua în care familia i-a cunoscut iubitul
Familia unei tinere din Statele Unite s-a schimbat radical atunci când tatăl i-a cunoscut iubitul fiicei sale.

Tânăra şi-a cunoscut iubitul într-o vacanţă în Bahamas şi de atunci au început o frumoasă relaţie de iubire.

Într-o vizită făcută părinţilor, tatăl fetei i-a spus să-l invite pe iubitul ei, într-un weekend, la un grătar, pentru a-l cunoaşte. ''M-am bucurat foarte tare. Corey era nervos, dar încântat de faptul că urma să îmi cunoască familia. I-am zis că totul o sa fie bine”, a povestit fata pentru Daily Mail.

“Când am ajuns la părinţii mei, toată lumea era adunată în curte. Tata stătea cu spatele şi vorbea cu unchiul meu. Când am ajuns lângă el şi l-a văzut pe Corey a ramas blocat. Iubitul meu i-a spus tată. Am avut un şoc. Am crezut că nu aud bine”, a mai spus fata.

Familia a aflat de la unchiul lor, că bărbatul mai avea încă o familie, într-un alt oraş din Statele Unite, şi că acesta era chiar tatăl lui Corey.

“M-am iubit şi am făcut sex cu fratele meu timp de şase luni fără să ştiu. Mama are inima frântă, la fel şi eu”, a mai spus fata.

Părinţii tinerei sunt acum în divorţ, iar ea nu a mai ţinut legătura cu cel care s-a dovedit a fi fratele ei vitreg.

“Am mers la psiholog după toată aceasta poveste. Am trecut printr-o traumă. Mi-am pierdut încrederea în oameni, dar sper că într-o zi să pot să iubesc din nou fără teamă. Însă înainte de a ieşi cu cineva o să îl rog să îşi facă un test ADN. Nu ştiu ce a mai făcut tatăl meu în secret”, a mărturisit fata.


×
Subiecte în articol: descoperire tata iubit familie