x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Surse: Hugo Chavez este "foarte slăbit", iar doctorii ar putea decide "să oprească aparatele în orice moment"

Surse: Hugo Chavez este "foarte slăbit", iar doctorii ar putea decide "să oprească aparatele în orice moment"

02 Ian 2013   •   15:54
Surse: Hugo Chavez este "foarte slăbit", iar doctorii ar putea decide "să oprească aparatele în orice moment"
Sursa foto: AFP

Preşedintele venezuelean Hugo Chavez este miercuri în comă indusă şi este ventilat mecanic în urma complicaţiilor apărute după ce a fost operat pentru a patra oară de cancer, informează Daily Mail.

Potrivit unor surse, Hugo Chavez arată "foarte slăbit", iar doctorii ar putea decide "să oprească aparatele în orice moment".

Deşi au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Hugo Chavez nu ar fi foarte bine, vicepreşedintele şi succesorul său desemnat Nicolas Maduro a declarat că starea lui este în continuare "delicată" şi a infirmat zvonurile potrivit cărora starea de sănătate a lui Chavez s-ar deteriora. Nicolas Maduro a spus că Chavez este "conştient de complexitatea stării sale". "Am fost informaţi în legătură cu noi complicaţii apărute în urma unei infecţii respiratorii, iar tratamentul pentru aceste complicaţii nu este lipsit de riscuri", a precizat Nicolas Maduro.

Hugo Chavez nu a mai avut nicio apariţie publică din 11 decembrie, când a fost operat.

×
Subiecte în articol: hugo chavez sanatate spital operatie tratament