x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sute de britanici pariază că Trump nu va rezista la Casa Albă până la sfârşitul anului

Sute de britanici pariază că Trump nu va rezista la Casa Albă până la sfârşitul anului

31 Ian 2017   •   21:30
Sute de britanici pariază că Trump nu va rezista la Casa Albă până la sfârşitul anului

La mai puţin de două săptămâni după învestirea preşedintelui american Donald Trump şi pe fondul nemulţumirii provocate de politica acestuia cu privire la imigraţie, sute de britanici pariază că noul lider de la Casa Albă nu va rezista nici măcar un an în acest post, relatează marţi agenţia Reuters. 

Casa de pariuri Ladbrokes oferă o cotă de 4/1 - sau patru lire sterline la fiecare liră pusă în joc - şanselor ca magnatul imobiliar să fie înlocuit din funcţia de preşedinte al SUA în cursul lui 2017. 

"E incredibil cât de mulţi oameni pariază cu 4/1 că va fi înlocuit în acest an, sau cu 11/10 că va face obiectul unei proceduri de impeachment ori chiar că va demisiona în cursul primului mandat", a remarcat Matthew Shaddick, responsabil cu pariurile politice la Ladbrokes. 

Potrivit acestuia, numărul celor care au pariat pe o plecare timpurie a lui Trump se ridică la câteva sute, sumele puse în joc fiind de regulă cam 25 de lire de persoană. 

Din oferta de pariuri "Trump Specials" de la Ladbrokes nu lipseşte nici proiectata vizită de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie, cotată cu 5/2 şanse să fie anulată. 

"Cred că majoritatea agenţiilor de pariuri britanice au pierdut sume importante la alegerea lui Trump, în noiembrie, aşa că acum unii dintre noi ne vom mai recupera câte ceva cu aceste mize", a mai apreciat Shaddick.AGERPRES

×