x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o elevă într-un vechi castel din Londra. Expert: Fotografia este reală!

TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o elevă într-un vechi castel din Londra. Expert: Fotografia este reală!

25 Feb 2015   •   09:27
TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o elevă într-un vechi castel din Londra. Expert: Fotografia este reală!

O elevă susţine că a filmat o stafie! Holly Hampsheir, în vârstă de 12 ani, crede că a surprins fantoma Doamnei Sibill Penn, cea care a servit-o pe Regina Elisabeta I.

Holly a surprins fantoma Doamnei Gri în timp ce îşi fotografia verişoara, pe Brook McGee, la Palatul Hampton Court, amplasat pe malul râului Tamisa, chiar la ieşirea din Londra.

"M-am îngrozit de frică. Nu mai vedeam nimic. Oamenii spun că în încăpere se face frig atunci când apare o fantomă, dar noi habar nu am avut. De atunci, nu am mai putut să dormim cum trebuie", a declarat Brook McGee, potrivit The Mirror.

"Am rămas mută de uimire. Nu se mai afla nimeni altcineva în încăpere, iar femeia era suspendată de o funie", a spus Angie, mama lui Holly Hampsheir.

Interesant este că un expert care a analizat fotografia a declarat că nu a găsit nicio dovadă că imaginea a fost în vreun fel modificată.

CLICK AICI ca să vezi fotografia

În Palatul Hampton, construit în 1521, sunt semnalate deseori tot felul de apariţii misterioase. Se spune că el este bântuit mai ales de Catherine Howard, a cincea soţie a lui Henric al VIII-lea, condamnată la moarte pentru adulter. Stafia ei este zărita uneori pe coridoare de unde se aud şi nişte ţipete îngrozitoare. Şi cea de-a treia soţie a regelui, Jane Seymour, care a murit în chinurile facerii, se pare ca bântuie castelul - împreuna cu alte fantome, printre care şi cea a lui Sibill Penn, căreia i se mai spune Doamna Gri.

Sibill Penn, care a murit de variolă în 1562 şi a fost îngropată în capela bisericii Sfânta Maria, nu departe de Palat. Spiritul ei nu a fost văzut sau auzit până în 1820, când capela a ars într-un incendiu, fiind ulterior reconstruită.

Cu această ocazie rămăşiţele pămînteşti ale bonei au fost mutate într-un alt mormânt. De atunci, pe holurile palatului a început să fie văzută frecvent o prezenţă înaltă, învăluită într-o robă gri, cu glugă şi în acelaşi timp s-a auzit un sunet ciudat, de fus, în aripa de vest. Pentru că zgomotul părea să vină dintr-un perete ciudat al unui coridor, acesta a fost dărâmat. În spatele lui s-a descoperit o încăpere necunoscută până atunci, în care s-au găsit şi vechile unelte de tors ale bonei Sibill Penn.

Cele mai citite articole:
INCREDIBIL! OZN-uri FILMATE pe cerul Marii Britanii. Anchetatori: CĂUTĂM EXPLICAŢII! (VIDEO)
DESCOPERIRE EPOCALĂ! Cercetătorii sunt BULVERSAŢI: "Este SUPERMASIVĂ, veche cât Universul şi SCHIMBĂ TOT" (VIDEO)
SOCANT! Au DISPARUT intr-o GROAPA cascata in asfalt! (VIDEO)
OZN prăbuşit într-un lac din Canada? IMAGINEA CARE A LUAT CU ASALT INTERNETUL
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei misterioase a zborului MH370. La ce concluzii au ajuns anchetatorii (VIDEO)
APARIŢIE MISTERIOASĂ în estul Germaniei. Ce simbol a descoperit un peisagist în mijlocul unei păduri de pin
■ 
SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia

×