x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Telenovela: Un pensionar italian a furat cadourile făcute fostei iubite românce

Telenovela: Un pensionar italian a furat cadourile făcute fostei iubite românce

de Carmen Plesa    |    17 Aug 2009   •   00:00

Un pensionar italian de 63 de ani a intrat în casa fostei iubite, o româncă pe care o cunoscuse într-un bar unde tânăra dansa la bară, şi a furat cadourile pe care tocmai el i le făcuse, de-a lungul anilor.



La sfârşitul săptămânii trecute, carabinierii din Padova au recuperat din casa pensionarului Bruno Bacelle haine, aparatură electronică, poşete şi mobilier pe care bărbatul le furase din casa fostei iubite, românca Mihaela Tatiana Tanase (35 de ani). Carabinierii au mai confiscat din casa bărbatului 4 pistoale, pentru care pensionarul avea permis. Românca se plânsese oamenilor legii de dispariţia obiectelor din casă şi a maşinii Peugeot 206 pe care o avea, dar şi de faptul că pensionarul o ameninţă şi o hărţuieşte.


"M-a ameţit cu frumuseţea ei!"
Nu sunt un hoţ, şi nici un persecutor - le-a spus pensionarul jurnaliştilor de la Il Giornale. "Sunt un om care de-a lungul anilor a fost păcălit de o femeie foarte abilă, care m-a cucerit cu frumuseţea ei şi cu sexul", a spus pensionarul.

Bruno Bacelle (63 de ani), proprietarul unei mici firme din Padova, a fost denunţat în urmă cu câteva zile pentru hărţuire şi furt.

L-au reclamat la carabinieri Mihaela Tatiana Tanasa (35 de ani) şi sora ei geamănă, după ce din apartamentul în care locuiau au dispărut mai multe bunuri. De asemenea, româncele s-au trezit şi fără maşina Peugeot 206 cabrio luată pe numele Mihaelei. Toate bunurile au fost puse de carabinieri sub sechestru, alături de patru pistoale pe care pensionarul le deţinea legal.

"Pe Mihaela am cunoscut-o într-un club de dansatoare la bară. Mi-a prezentat-o un prieten şi m-am simţit atras de ea imediat. Pe scurt, am devenit amanţi şi mi-a lăsat soţia pentru ea. În anii care am fost împreună, am cheltuit cu ea cel puţin 80.000 de euro", a spus pensionarul italian.


"Corpul ei m-a făcut să-mi pierd minţile!"
"După 35 de ani de căsătorie, relaţia dintre mine şi soţia mea, Patrizia, se răcise. Iar acea tânără româncă mă atrăgea foarte mult. Aş fi vrut ca ea să nu mai lucreze în acel club, voiam să mă revanşez faţă de ea,  m-am şi îndrăgostit. Pe scurt,  corpul ei m-a făcut să-mi pierd minţile. I-am închiriat un apartament pentru care plăteam 500 de euro pe lună. I-am mai cumpărat un Peugeot 206 cabrio, pe numele ei, dar cu o procură pe numele meu. Şi am mai cumpărat două apartamente în România. Duceam o viaţă fericită, aveam senzaţia că sunt din nou tânăr.   Îmi spuneam că tot ce îi cumpăram îmi va reveni mie, dacă ne despărţim. Pentru că aveam uneori senzaţia ciudată că profita de mine. Apoi îmi spuneam că Mihaela e diferită de altele, că mă iubea cu adevărat", a mărturisit italianul, care acum s-a întors la soţia şi la fiul lui.


I-a luat până şi scaunele din casă
La 28 iunie, Bruno a plecat cu Mihaela într-o croazieră, îm Grecia. La câteva zile după ce s-au întors, românca i-a spus că relaţia lor s-a încheiat. Dar între timp, Bruno contribuise financiar la achiziţionarea unui bar în centrul oraşului Viceza, "pentru a-i da şi ei, şi surorii ei, posibilitatea de a avea un loc de muncă serios".  

"E adevărat, o dată am urmărit-o. Era ora 22.00 şi ea mi-a spus să mă duc acasă, pentru că îi este somn. Însă împreună cu sora ei a ieşit cu doi bărbaţi şi s-au întors la 2 dimineaţa. Eram gelos, cine n-ar fi fost?", a spus italianul. Pensionarul a mai susţinut că doar a discutat cu fata şi că aceasta a pus nişte bărbaţi să-l bată, după ce a anunţat că relaţia lor s-a încheiat.

În acel moment, Bruno a mers la locuinţa unde stătea românca şi a luat tot ce i-a picat în mână: maşăina, televizorul, mesele, scaunele, haine. "Nu am furat nimic. Sunt lucruri pe care le-am cumpărat cu banii mei. E un nonsens să fiu acuzat de furt. Facturile spun clar asta", a susţinut italianul.


Românca spune că l-a iubit cu adevărat, dar că pensionarul era gelos
Pe de altă parte, româncă le-a declarat jurnaliştilor italieni că l-a iubit cu adevărat pe Bruno, dar că a trebuit să renunţe la relaţia cu el pentru că italianul o hărţuia, era gelos şi a lovit-o.

"Pe Bruno l-am iubit cu adevărat. Mi-am părăsit pentru el soţul din România. Nu a fost o simplă aaventură. Eu am crezut în această poveste de dragoste care a durat nu mai puţin de cinci ani. Apoi, el a devenit foarte gelos şi posesiv, mi-a făcut viaţa un coşmar şi l-am părăsit. De atunci a început calvarul meu", a susţinut românca.

Femeia a mai spus că a hotărât să meargă să-l denunţe la carabienieri, după ce Bruno a lovit-o în barul pe care îl are împreună cu sora ei. . "Unul dintre clienţi m-a dus la Urgenţe. M-au tratat şi mi-au dat un certitificat care atestă că am nevoie de îngrijiri medicale timp de 10 zile", a spus femeia.

"Eu lui Bruno nu i-am cerut nimic. Toate au fost cadouri din partea lui. Apoi, Peugeot-ul l-a, plătiti jumătate-jumătate. Iar în România mi-a luat doar un mini-apartament, nu ce spune el" susţine românca.
Mihaela le-a mai spus jurnaliştilor că speră că Bruno îşi va reveni şi că o va lăsa în pace de acum.

×
Subiecte în articol: diaspora