x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TEROARE în sala de sport. Cum a fost resimţită explozia METEORITULUI de puştii aflaţi la lecţia de karate (VIDEO)

TEROARE în sala de sport. Cum a fost resimţită explozia METEORITULUI de puştii aflaţi la lecţia de karate (VIDEO)

20 Feb 2013   •   14:30
TEROARE în sala de sport. Cum a fost resimţită explozia METEORITULUI de puştii aflaţi la lecţia de karate (VIDEO)

Camerele de supraveghere aflate într-o sală de sport din Rusia au surprins momentul terifiant în care toate geamurile încăperii au fost distruse de una de şoc produsă de explozia meteoritului în regiunea rusă Celeabinsk. Elevii care se aflau în timpul lecţiei de karate au luat-o la fugă, îngroziţi de moment, scrie Daily Mail.

În imagini se vede cum o lumină puternică pătrunde în sala de sport. Câteva secunde mai târziu, toate geamurile se sparg, iar copiii încep să fugă speriaţi spre ieşirea din sală. Mulţi dintre ei pot fi văzuţi cum îşi acoperă urechile şi cum încearcă să găsească un loc unde să se adăpostească.

Rusia a fost aproape de tragedie vineri dimineață, când șase orașe au fost afectate de o ploaie de meteoriți. Unul dintre ei a explodat foarte aproape de pământ. Sute de oameni au fost răniți de sticla spartă a geamurilor.

“A fost o ploaie de meteoriţi, dar fără ca fragmente să ajungă pe sol. Un meteorit a explodat deasupra regiunii Celiabinsk. Suflul exploziei a spart ferestre în mai multe localităţi”, a anunţat un purtător de cuvânt al filialei locale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă pentru Interfax.

“Un meteorit s-a dezintegrat deasupra regiunii Urali, arzând parţial în straturile inferioare ale atmosferei. Fragmente de meteorit au atins solul şi au căzut în zone puţin populate din regiunea Celiabinsk”, a anunţat filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat.



×