x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Testamentul unui militar ucis în Afganistan: 32 de prieteni trimişi să se distreze la Las Vegas.

Testamentul unui militar ucis în Afganistan: 32 de prieteni trimişi să se distreze la Las Vegas.

20 Iun 2011   •   15:40
Testamentul unui militar ucis în Afganistan: 32 de prieteni trimişi să se distreze la Las Vegas.

Inainte de a fi ucis la datorie, un militar britanic a incheiat o polita de asigurare pentru 250.000 de lire sterline. Una dintre clauze prevede ca 100.000 de lire sterline sa fie folosite de grupul sau de prieteni, care sa se distreze in amintirea sa, intr-o excursie la Las Vegas.

Soldat in Marina Regala britanica, David Hart locuia impreuna cu parintii sai, iar cele doua saptamani de permisie pe care le primea anual le petrecea alaturi de prieteni. Unul dintre “beneficiarii' clauzei din polita de asigurare a declarat ca “poate parea macabru, dar vom pleca sa ne distram in memoria lui David. El era sufletul petrecerilor pe care le organizam si ii suntem datori'.

Ucis luna trecuta, cu o zi inainte de a implini 24 de ani, soldatul a lasat instructiuni ca alte 50.000 de lirte sterline sa intre in contul unei organizatii caritabile, iar restul banilor sa fie folositi de membrii familiei sale.

×