x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ținea în congelator cadravrele copiilor săi, pe care-i omorâse în bătaie: "Când mi se făcea dor de ei, mă uitam în frigider"

Ținea în congelator cadravrele copiilor săi, pe care-i omorâse în bătaie: "Când mi se făcea dor de ei, mă uitam în frigider"

27 Mar 2015   •   16:12
Ținea în congelator cadravrele copiilor săi, pe care-i omorâse în bătaie: "Când mi se făcea dor de ei, mă uitam în frigider"
Sursa foto: Ținea în congelator cadravrele copiilor săi, pe care-i omorâse în bătaie: "Când mi se făcea dor de ei, mă uitam în frigider"

O mamă a recunoscut uciderea a doi dintre copiii săi și depozitarea cadavrelor într-unul din frigiderele familiei. Mitchelle Blair, o tănără mamă de 35 de ani și-a ucis în bătaie băiețelul de 9 ani, cât și pe cel în vârstă de 13 ani, după ce i-a supus la abuzuri și pedepse îngrozitoare.

De asemenea, fiica de 17 ani este cea care a denunțat-o, descoperind trupurile celor doi frățiori ai săi, după un scenariu ca-n filmele de groază. Criminala își ținea copiii morți într-un congelator pentru de carne, pe care-l avea sub cheie, cu lacăt la el, în pivniță. Fata de 17 ani știa că frățiorii săi sunt plecați în tabere speciale, în străinătate și totul este ok, chiar ea fiind dusă de mama ei la un internat pentru fete.

După ce a terminat școala, fata a venit acasă, dar tot nu și-a găsit frații, mama ei fiind foarte evazivă pe subiect. Așa că a început să investigheze pe ascuns locația fraților săi, ca să-i găsească, într-un final, cu ajutorul unui polițist, în congelatorul casei din pivniță, unde zăceau înghețați din 2012, respectiv 2013.

Femeia a fost arestată imediat și dusă în custodia poliției, unde a fost întrebată cum a putut să facă așa ceva. Aceasta a răspuns senin că i-a găsit inconștienți pe amândoi, după ce i-a bătut. Un aspect uluitor îl reprezintă decizia femeii de a le depozita trupurile în congelator, în ciuda faptului că nu s-a asigurat de decesul copiilor. "A văzut că nu mișcă, l-a înfășurat în lenjeria de pat și l-a băgat imediat în congelator. A procedat la fel cu amândoi", au declarat anchetatorii.

Fiind întrebată de ce a băgat trupurile copiiilor în congelator, femeia a spus că nu dorea să-i îngroape, pentru că vroia să-i vadă, așa că a preferat să-i pună în congelator. "Când mi se făcea dor de ei, mă uitam în frigider", declarat femeia.

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru cinci infracțiuni legate de abuz de copii, plus încă cinci privind rele tratamente aplicate minorului și două de omor. În principiu, nu va mai ieși niciodată din închisoare. De asemenea, o petitie a fost depusă de către fiica sa de 17 ani, supraviețuitoare a grozăviei, pentru a-i anula mamei sale orice drepturi părintești.

×