x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Toată lumea se uita la mine în timp ce făceam asta!" Ce a obligat-o să facă un poliţist, noaptea, după ce a oprit-o în trafic (VIDEO)

"Toată lumea se uita la mine în timp ce făceam asta!" Ce a obligat-o să facă un poliţist, noaptea, după ce a oprit-o în trafic (VIDEO)

22 Iun 2013   •   10:30
"Toată lumea se uita la mine în timp ce făceam asta!" Ce a obligat-o să facă un poliţist, noaptea, după ce a oprit-o în trafic (VIDEO)

Autorităţile din statul american Florida au început o investigaţie după ce au văzut o înregistrare în care un poliţist obligă o femeie să facă un gest umilitor, anunţă ABC News.

Scena s-a petrecut în Lakeland, noaptea. Femeia a fost oprită sub pretextul că avea o lumină defectă la maşină. Poliţistul Dustin Fetz, care căuta droguri, a vrut să se convingă că Zoe Brugger nu ascundea substanţe interzise aşa că i-a ordonat să-şi ridice tricoul şi să-şi scuture sânii şi sutienul. Incidentul scandalos a fost înregistrat de camera de pe bordul maşinii de poliţie.

Spre finalul înregistrării se vede cum Zoe, în vârstă de 28 de ani, izbucneste în plâns.

“A fost degradant”, a declarat ulterior pentru ABC News. “Toată lumea se uita la mine în timp ce făceam asta. Şi pentru ce? Pentru că aveam o lumină defectă?”

Şeful Poliţiei din Lakeland a declarat că ofiţerii nu aveau motive s-o suspecteze pe femeie că ascundea droguri şi că va fi demarată o anchetă în acest caz.

×