x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedia unei familii britanice: şi-a ucis sora, la câteva luni după ce fratele lor murise în Afganistan

Tragedia unei familii britanice: şi-a ucis sora, la câteva luni după ce fratele lor murise în Afganistan

29 Aug 2013   •   22:02
Tragedia unei familii britanice: şi-a ucis sora, la câteva luni după ce fratele lor murise în Afganistan

"Mă simt prinsă ca într-un coşmar!", sunt cuvintele pe care le-a rostit o britanică după întâmplările nefericite prin care a trecut în ultimul an familia sa: fiul său, soldat, a murit în Afganistan, iar una dintre fiicele sale a murit într-un accident auto, provocat de cealaltă fiică.

La câteva luni după ce şi-a pierdut fiul, ucis într-o misiune de luptă în Afganistan, o mamă trece printr-o altă tragedie.
Una din fiicele sale, aflată la volanul maşinii sale, un Peugeot 206, a provocat un accident de circulaţie în urma căruia şoferul maşinii cu care a intrat în coliziune a decedat. Accidentul a fost provocat de neatenţia şoferiţei vinovate care nu s-a asigurat în oglinda retrovizoare în momentul în care s-a hotărât să facă o depăşire. Impactul a fost violent, iar cealaltă maşină a ricoşat, înfigându-se într-un copac.
La volan se afla chiar sora şoferiţei vinovate, accidentul i-a curmat viaţa, la câteva minute după ce îşi lăsase fiul la şcoală. Viaţa sa tocmai intrase un făgaş normal, după ce se mutase alături de iubitul său.

În ciuda opoziţiei familiei, care consideră că orice act de urmărire penală a tinerei care a produs accidentul nu poate aduce decât mai multă durere, acesteia i s-a deschis un dosar penal, magistraţii considerând că punerea sub acuzare reprezintă o acţiune ce serveşte interesului public.

×