x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIA unui tata. "‘Iubitule, am împuşcat copiii’. Nu am vrut să cred asta. Am mers acolo şi erau moarte”

TRAGEDIA unui tata. "‘Iubitule, am împuşcat copiii’. Nu am vrut să cred asta. Am mers acolo şi erau moarte”

06 Noi 2017   •   14:03
TRAGEDIA unui tata. "‘Iubitule, am împuşcat copiii’. Nu am vrut să cred asta. Am mers acolo şi erau moarte”

O femeie din Texas şi-a împuşcat cele două fiice în timp ce acestea dormeau, în dimineaţa zilei de joi, la câteva ore după ce soţul său, tatăl vitreg al fetelor, a sunat la 911 pentru a spune că aceasta avea un comportament suicidal, potrivit AP.

Sarah Nicole Henderson, în vârstă de 29 de ani, a fost arestată joi după ce soţul acesteia, Jacob Henderson, a găsit cele două fete, cu vârste de 5 şi, respectiv, 7 ani, împuşcate în camera de zi şi a sunat la 911. Şeriful Botie Hillhouse a declarat pentru AP că Sarah Henderson a mărturisit că plănuia să se sinucidă, după ce îşi omora copiii şi soţul.

“A încercat să-şi împuşte soţul. Arma nu a funcţionat. Bărbatul a luat pistolul şi apoi a realizat că fetele erau împuşcate”, a spus Hillhouse pentru AP. “Nu avem încă un motiv. Încă mai căutăm, încercăm să ne dăm seama ce se întâmpla în casă în acel moment”.

Seria de evenimente a început miercuri seara, când Jacob Henderson a sunat la 911 şi a spus dispeceratului că soţia sa se poartă ciudat şi “crede că cineva vine după ea”, potrivit AP. Poliţia a venit la casa acestora la 15 minute de la apelul telefonic, însă cuplul a refuzat ajutorul. Două ore mai târziu, la 2.24 dimineaţa, Henderson a făcut al doilea apel telefonic la 911, spunând, printre hohote de plâns, că soţia sa şi-a împuşcat fiicele.

“Dormea când m-am dus să mă culc noapte trecută. M-am trezit şi ea a venit la mine şi mi-a zis ‘Iubitule, am împuşcat copiii’. Nu am vrut să cred asta. Am mers acolo şi erau moarte”, a spus Henderson în timpul apelului telefonic.

Hillhouse a spus pentru AP că Sarah Henderson este, în prezent, acuzată de ucidere capitală. Aceasta se află sub supraveghere în arest şi are o cauţiune de două milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: sarah henderson texas mama fiice fete