x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE în Argentina: Cel puţin 19 morţi într-un accident de autocar

TRAGEDIE în Argentina: Cel puţin 19 morţi într-un accident de autocar

18 Feb 2017   •   20:57
TRAGEDIE în Argentina: Cel puţin 19 morţi într-un accident de autocar
Sursa foto: emol.com

Cel puţin 19 persoane au murit şi alte 20 au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă în vestul Argentinei şi în care a fost implicat un autocar cu destinaţia Chile, relatează AFP.

Autocarul plecase din provincia argentiniană Mendoza. Un număr de 16 pasageri au murit în urma răsturnării autocarului pe o şosea din zona muntoasă, iar alţi trei au decedat la spital, a anunţat Oscar Sagas, un responsabil al serviciilor medicale din provincia Mendoza.

Potrivit procurorului general al provinciei, Alejandro Gullé, cei doi şoferi au autocarului, ambii de naţionalitate chiliană, au fost plasaţi în arest la comisariatul din Uspallata, o staţiune din apropierea vârfului muntos Aconcagua.

Autocarul, care aparţinea companiei de transport chiliene Tur-Bus, a ieşit de pe şosea în apropierea localităţii Los Horcones. Conform lui Sagas, şoferul, care nu a reuşit să execute un viraj dificil, a pierdut controlul vehiculului.

La bordul autocarului se aflau patru pasageri chilieni, un haitian, un columbian şi 32 de argentinieni, conform companiei Tur-Bus.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: argentina accident autocar chile