x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE în Peru: Cel puţin 19 oameni au murit, după ce autocarul în care se aflau s-a prăbuşit în prăpastie

TRAGEDIE în Peru: Cel puţin 19 oameni au murit, după ce autocarul în care se aflau s-a prăbuşit în prăpastie

02 Iul 2013   •   09:16
TRAGEDIE în Peru: Cel puţin 19 oameni au murit, după ce autocarul în care se aflau s-a prăbuşit în prăpastie

Cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 15 au fost rănite luni într-un accident de autocar care s-a prăbuşit într-o prăpastie adâncă de 100 de metri într-o regiune din Peru, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP, citată de Agerpres. "Sunt cel puţin 19 morţi în accidentul care a avut loc în zona localităţii Calango, în provincia Yauyos", a declarat presei şeful poliţiei locale, colonelul Leonidas Arrivasplata.

AFP aminteşte că, pe 21 iunie, circa 35 de persoane au murit într-un accident de autocar prăbuşit într-o prăpastie din centrul ţării.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Peru, din cauza în general a stării parcului de automobile, a reţelei rutiere, precum şi a vitezei, a oboselii conducătorilor auto şi a controalelor rare ale poliţiei.

Potrivit ultimelor cifre oficiale disponibile, 1.124 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 2.583 au fost rănite în 2011 pe şoselele din Peru, ţară cu o populaţie de 30 milioane de locuitori.

×
Subiecte în articol: tragedie peru autocar prapusit prapastie