x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în Serbia: şase oameni au murit într-un incendiu izbucnit într-un club de noapte

Tragedie în Serbia: şase oameni au murit într-un incendiu izbucnit într-un club de noapte

de Mediafax    |    01 Apr 2012   •   11:10
Tragedie în Serbia: şase oameni au murit într-un incendiu izbucnit într-un club de noapte

Trei femei si trei barbati au murit intr-un incendiu care a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in clubul Contrast din orasul sarb Novi Sad, relateaza postul B92, in pagina electronica.

Conform primelor informatii, incendiul a izbucnit pe scena clubului si a fost cauzat de o defectiune a instalatiei electrice.

"Aproximativ 350 de persoane se aflau in club cand a izbucnit incendiul. Cele sase victime, care cel mai probabil s-au sufocat, erau blocate in baie", a declarat comandantul politiei din Novi Sad, Stevan Krstici.

Judecatoarea Ana Stamenici a afirmat ca pana in prezent au fost identificate doua dintre victime, insa anchetatorii nu au gasit documente asupra celorlalte patru persoane decedate. Ea a precizat ca nu poate da publicitatii numele celor doua victime identificate, dar a afirmat ca acestea aveau aproximativ 18 ani.

"Doua persoane au fost internate la Camera de Urgenta a Centrului Clinic Voivodina", a declarat purtatoarea de cuvant a institutiei, Jelena Jurisin.

Conform ultimelor informatii, politia a chemat pentru interogatorii 50 de persoane, inclusiv proprietarul clubului.

"Investigatia este in curs, iar cauza tragediei va fi stabilita, la fel cum se va stabili si daca au fost respectate toate reglementarile si daca au existat posibile scapari. Clubul era inspectat in mod regulat si nu au fost observate nereguli tehnice care ar fi putut cauza incendiul", a declarat ministrul sarb de Interne, Ivita Dacici.

×
Subiecte în articol: serbia club incendiu tragedie