x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE la un raliu, în Scoţia: Trei oameni au murit, după ce o maşină a ieşit în decor şi a lovit un grup de spectatori (VIDEO)

TRAGEDIE la un raliu, în Scoţia: Trei oameni au murit, după ce o maşină a ieşit în decor şi a lovit un grup de spectatori (VIDEO)

01 Iun 2014   •   08:19
TRAGEDIE la un raliu, în Scoţia: Trei oameni au murit, după ce o maşină a ieşit în decor şi a lovit un grup de spectatori (VIDEO)

O maşină a ieşit în decor şi a lovit un grup de spectatori în cursul unui raliu automobilistic disputat sâmbătă în Scoţia, trei persoane decedând, iar o alta fiind grav rănită, a anunţat poliţia, potrivit Agerpres. Accidentul s-a produs în timpul raliului Jim Clark, disputat în proximitatea oraşului Kelso, în apropierea frontierei cu Anglia.

Cinci persoane au fost rănite uşor într-un alt accident produs în debutul aceluiaşi raliu, a precizat poliţia scoţiană. ''O anchetă privind ambele accidente se află în curs'', anunţă un comunicat al poliţiei.

Raliul poartă numele pilotului scoţian de Formula 1 Jim Clark, mort în 1968 într-un accident în timpul unei curse pe circuitul Hockenheim (Germania).

Raliul Jim Clark durează trei zile şi se desfăşoară pe un circuit rutier închis.

×