x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE: Un cunoscut miliardar și-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka

TRAGEDIE: Un cunoscut miliardar și-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka

22 Apr 2019   •   23:10
TRAGEDIE: Un cunoscut miliardar și-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka

Patronul firmei ASOS, miliardarul Anders Holch Povlsen, și-a pierdut trei din cei patru copii ai săi în atacurile din Sri Lanka, conform Dailymail.

Purtătorul de cuvânt al celui mai bogat danez a confirmat decesele, dar nu a spus care dintre cei patru copii au murit. Miliardarul era în vacanța de Paște cu familia sa, însă el, partenera sa și unul dintre copii au supraviețuit.

La câteva zile înaintea atacurilor devastatoare, Alma, una dintre fiice, a distribuit o postare cu ea și frații săi, Astrid, Agnes și Alfred, cât timp stăteau la piscină.

Povlsen a dezvăluit anterior că a vrut să lase uriașa sa casă din Scoția copiilor lui, pentru ca ei să continue viziunea sa ce se întindea pe 200 de ani, cu mult după moartea lui.

Oficialii din Sri Lanka au învinovățit puțin cunoscutul grup numit National Thowheed Jamaath pentru atacuri, adăugând că organizația a avut parte de „ajutor internațional”. Sursele spun că gruparea teroristă Statul Islamic a fost implicată.

 

×
Subiecte în articol: miliardar asos sri lanka atacuri