x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGIC. Cap de familie la numai şase ani: Şi-a văzut părinţii cum sunt ucişi, dar a avut tăria să-şi consoleze sora de patru ani (GALERIE FOTO)

TRAGIC. Cap de familie la numai şase ani: Şi-a văzut părinţii cum sunt ucişi, dar a avut tăria să-şi consoleze sora de patru ani (GALERIE FOTO)

10 Oct 2012   •   11:05
TRAGIC. Cap de familie la numai şase ani: Şi-a văzut părinţii cum sunt ucişi, dar a avut tăria să-şi consoleze sora de patru ani (GALERIE FOTO)

Aceste fotografii şocante surprind momentele oribile în urma unei tragedii din Guatemala, una dintre ţările cele mai periculoase din lume.
Carlos Gonzalez Daniel, în vârstă de şase ani, şi sora sa mai mică, Izabel, de numai patru ani, sunt norocoşi că sunt în viaţă după ce au reuşit să se asundă de persoanele înarmate care le-au ucis parinţii şi alte rude în satul Los Escobas, situat la 22 kilometri în sud de oraşul Guatemala.

Şapte membrii ai familei Gonzalez, inclusiv un copil de opt luni şi un baiat de opt ani, au fost împuşcaţi mortal de către un grup de străini. Se bănuieşte că aceste crime au fost comise datorită unor discuţii referitoare la unele drepturi financiare asupra pământului.
După crima sângeroasă, cei doi copii au revenit la locul crimei împreună cu autoritaţile locale pentru a le explica ceea ce au vazut.

Potrivit dailymail, Guatemala este una dintre cele mai periculoase ţări, cu o rată de criminalitate mare, unde nu mai mult de 96% din crime rămân nepedepsite. Ţara este foarte populată de către grupuri violente astfel făcând violenţa mult mai mare pentru cei săraci. Guvernul Guatemalei raportează că 6.500 de persoane au fost victimele unor crime violente în anul 2009 şi aproape 6.000 de persoane au fost ucise în 2010, din care 41% din aceste decese au fost legate de traficul de droguri, în timp ce extorcarea de fonduri a fost o alta infractiune comuna.



×
Subiecte în articol: copil violenta tragedie