x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Traian Băsescu a trimis "o ceramică de-asta, de un artist român", cadou pentru mirii de la Monaco

Traian Băsescu a trimis "o ceramică de-asta, de un artist român", cadou pentru mirii de la Monaco

de Mediafax    |    01 Iul 2011   •   13:08

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la 10TV, ca a primit invitatie la nunta printului Albert de Monaco, el adaugand ca nu va asista la ceremonie dar ca a trimis in schimb o scrisoare si un cadou, "o ceramica de un artist roman".

"Ca sa nu aiba nimeni dubii, sa ma trezesc cu cine stie ce atacuri, uite, se casatoreste Printul de Monaco, care este sef de stat. Ca sa fie imaginea corecta: in Anglia nu s-a casatorit un sef de stat, ci un print. Se casatoreste Printul de Monaco. Toti sefii de stat din UE au invitatie, cum am primit si eu. Deci nu s-a suparat nimeni" a spus el, intrebat daca nu crede ca declaratiile sale referitoare la Regele Mihai au suparat in strainatate.

Presedintele a spus insa ca nu va asista la nunta.
"Am trimis pe cineva cu o scrisoare si un cadou - o ceramica de-asta de un artist roman- si cu asta basta", a precizat seful statului.

Principatul de Monaco, decorat in culorile monegasce si sud-africane, promite locuitorilor sai o mare sarbatoare populara in prima zi de iulie, cu ocazia nuntii printului Albert al II-lea cu logodnica lui, Charlene. La ceremoniile care se vor desfasura pe durata a doua zile (1 si 2 iulie) sunt asteptate numeroase personalitati si capete incoronate.

×