x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Transformare SPECTACULOASĂ, după 40 de minute de machiaj. O tânără cosmeticiană din Montreal a cucerit Internetul (VIDEO)

Transformare SPECTACULOASĂ, după 40 de minute de machiaj. O tânără cosmeticiană din Montreal a cucerit Internetul (VIDEO)

29 Oct 2013   •   10:53
Transformare SPECTACULOASĂ, după 40 de minute de machiaj. O tânără cosmeticiană din Montreal a cucerit Internetul (VIDEO)

Albert Einstein, Kim Kardashian, Marilyn Manson şi Michael Jackson sunt doar câteva dintre personajele în care se transformă, cu ajutorul machiajului, o tânără cosmeticiană din Montreal, scrie Daily Mail.

Scroll pentru video

Pentru Carly Paige, Haloween-ul vine cel puţin o dată pe săptămână. Cu ajutorul machiajului îşi transformă chipul astfel încât să semene cu staruri din filme, celebrităţi sau personaje de benzi desenate. Iar aceste deghizări i-au adus celebritatea pe reţelele de socializare.

Acum, Carly speră să-şi împlineasca marele vis: un contract la un studio de efecte speciale pentru cinematografie.

"Este vorba despre frumuseţe, efecte speciale, totul... E artă. Pictez pe propriul chip. Parintii mi-au cumparat odata o trusa de machiaj de Halloween. De atunci, pentru mine, era Halloween in fiecare zi", a declarat tânăra de 26 de ani.

Carly nu a urmat cursuri speciale de machiaj, însă a crescut într-o familie de artişti: "Mama este pictoriţă şi artistă, iar tata este muzician şi grafician. Fiecare m-a inspirat", a mai spus Carly.



×