x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trei câştigători la loteria Mega Millions şi-au revendicat biletele norocoase. Vezi suma pe care o vor împărţi şi meseriile norocoşilor

Trei câştigători la loteria Mega Millions şi-au revendicat biletele norocoase. Vezi suma pe care o vor împărţi şi meseriile norocoşilor

10 Apr 2012   •   15:49
Trei câştigători la loteria Mega Millions şi-au revendicat biletele norocoase. Vezi suma pe care o vor împărţi şi meseriile norocoşilor

"The three amigos", asa cum s-a autointitulat trio-ul format din doua femei, in varsta de 20, respectiv 50 de ani, si un barbat de 40 de ani vor imparti o treime din marele castig de 656 de milioane de dolari, respectiv 218,6 milioane.

Oficialii loteriei din statul Maryland nu au dezvaluit identitatea castigatorilor, ci doar profesiile acestora, ambele femei fiind profesoare, in timp barbatul este administrator al aceleiasi unitati de invatamant.

Biletul castigator, care le va aduce celor trei dupa scaderea taxelor 158 de milioane de dolari, a fost jucat, impreuna cu alte 59, la un magazin 7-Eleven de la periferia orasului Baltimore.

Cei trei au anuntat ca nu vor renunta la slujbe, dezvaluind doar, conform oficialilor loteriei, ca isi doresc o excursie in Europa, respectiv, in cazul barbatului, plata studiilor universitare ale copiilor.

Oficialii au anuntat ca cei trei au urmarit impreuna extragerea castigatoare, care a avut loc pe 31 martie, iar cand au vazut ca unul dintre cele 60 de bilete jucate este castigator si-au trecut numele pe verso, dupa care au facut o copie a biletului norocos.

Potrivit BBC on line, si castigatorul biletului jucat in Kansas si-a revendicat premiul, insa a ales sa ramana anonim, in timp ce castigatorul din Illinois, stat al carui legislatie nu permite castigatorilor la astfel de concursuri sau loterii sa ramana anonimi, nu a prezentat inca biletul valid.

×
Subiecte în articol: loteria baltimore castigatori mega millions