x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trei pescari au murit în "Cimitirul Pacificului"

Trei pescari au murit în "Cimitirul Pacificului"

10 Ian 2019   •   13:27
Trei pescari au murit în "Cimitirul Pacificului"
Sursa foto: Twitter

Trei pescari au murit, după ce barca lor a fost prinsă într-o furtună în apele Pacificului, în largul statului Oregon, potrivit Daily Mail.

Garda de Coastă a SUA a spus că barca lor trecea printr-o zonă periculoasă din Bay Yaquina, moment în care a fost răsturnată de valurile puternice de până la patru metri. Doi dintre marinari au fost recuperaţi de Garda de Coastă, însă au murit ulterior la spital. A treia persoană a murit blocată în barcă.

Cei trei marinari sunt: Stephen Biernacki, în vârstă de 50 de ani, James Lacey, în vârstă de 48 de ani, şi Joshua Porter, în vârstă de 50 de ani.

Întâmplarea a fost prezentată în cadrul showului TV despre vieţile pescarilor – Deadliest Catch: Dungeon Cove, difuzat de Discovery. “Newport, Oregon este unul dintre ultimele oraşe de pescuit rămase de-a lungul Cimitirului Pacificului , care se întinde de la Oregon la British Columbia. Aici, generaţiile de pescari şi familiile lor sacrifică tot ceea ce au, inclusiv viaţa. Mii de bărci şi vieţi s-au pierdut în lupta cu valurile din cea mai periculoasă zonă de pescuit din lume.”, se arată într-un comunicat transmis de Discovery.

 

×