x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trei traficanţi de droguri au fugit dintr-un tribunal, rănind un poliţist

Trei traficanţi de droguri au fugit dintr-un tribunal, rănind un poliţist

05 Noi 2019   •   22:30
Trei traficanţi de droguri au fugit dintr-un tribunal, rănind un poliţist

Trei presupuşi traficanţi de droguri au reuşit să fugă dintr-un tribunal din Thailanda, având asupra lor un cuţit şi o armă de foc cu care au rănit un poliţist, a anunţat poliţia locală, citată marţi de AFP.

Cei trei au fost daţi dispăruţi marţi, la peste 24 de ore după ce au scăpat dintr-o sală de aşteptare a tribunalului din Pattaya şi au fugit furând un automobil, a precizat poliţia.

„Dacă se opun, funcţionarii vor trebui să folosească măsuri radicale”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei thailandeze, Krissana Pattanacharoen.

Fugarii sunt un thailandez, un american şi soţia sa thailandeză. Cuplul riscă o condamnare la moarte pentru trafic de droguri, chiar dacă această pedeapsă este aplicată rareori în Thailanda.

Potrivit purtătorului de cuvânt, poliţia le-a cerut apropiaţilor acestora să se predea pentru a evita un deznodământ tragic.

Thailanda este unul dintre cei mai mari producători de droguri şi o placă turnantă în traficul de droguri mondial.

Majoritatea drogurilor din regiune sunt aşa-numitul Triunghi de Aur, o zonă formată din Myanmar, Laos şi Thailanda.

Arestările traficanţilor pe aeroporturile thailandeze ţin de multe ori prima pagină a ziarelor. Autorităţile thailandeze au anunţat marţi că o femeie din Kenya a fost arestată după ce s-a descoperit că înghiţise plicuri cu cocaină cântărind în total 1,2 kilograme.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: traficanti de droguri