x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump, decepționat de Boeing

Trump, decepționat de Boeing

23 Ian 2020   •   18:50
Trump, decepționat de Boeing

Compania americană Boeing, afectată în continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este „o mare, mare decepţie”, a spus preşedintele Donald Trump, într-un interviu acordat la Davos postului CNBC, declarându-se îngrijorat de efectele negative ale crizei prin care trece această companie asupra economiei americane, consemnează miercuri AFP.

„Boeing este pentru mine o mare, mare decepţie. Acum un an era unul dintre cele mai mari grupuri din lume şi, deodată, s-au întâmplat atâtea lucruri. Sunt atât de dezamăgit de Boeing, toate acestea au un impact enorm”, a mărturisit Trump. Declaraţia sa vine după ce Boeing a anunţat marţi că modelul 737 MAX nu va fi autorizat să zboare din nou mai devreme de jumătatea anului în curs, ceea ce va creşte şi mai mult pierderile generate de oprirea acestui aparat de la zbor în primăvara anului trecut, în urma a două catastrofe aeriene soldate cu 346 de morţi.

Constructorul american a fost obligat să revizuiască sistemul automat de stabilizare în zbor, menit să împiedice intrarea avionului în picaj

 

×
Subiecte în articol: donald trump