x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump, despre De Niro: Un actor bun, dar nu foarte inteligent

Trump, despre De Niro: Un actor bun, dar nu foarte inteligent

27 Apr 2011   •   14:57
Trump, despre De Niro: Un actor bun, dar nu foarte inteligent
162634-.jpgReplici dure între magnatul Donald Trump şi cunoscutul actor Robert De Niro. Acesta din urmă, supărat că Trump îl atacă pe Obama, a spus că magnatul media este ca un vânzător de maşini. În replică, Trump a declarat că Robert De Niro este un actor bun, dar că "nu avem de-a face cu Albert Einstein".

De Niro s-a arătat indignat de faptul că Trump pune la îndoială faptul că Barack Obama s-a născut în Hawaii, ceea ce i-a permis să candideze la preşedinţia statelor Unite.

"N-o să dau nume, dar ce fac  anumiţi oameni în ultimul timp... E o nebunie! Spun lucruri despre oameni fără nicio susţinere. Adu dovezi înainte să spui anumite lucruri despre oameni", a spus De Niro, care a adăugat că magnatul este ca un vânzător de maşini.

"L-am urmărit de-a lungul anilor şi îmi place cum joacă, dar când mă uit la el că dă interviuri şi alte lucruri, nu avem de-a face cu Albert Einstein. Poate să spună ce vrea, cert e că tipul ăsta nu a arătat certificatul de naştere. Mulţi oameni sunt de acord cu mine", a replicat Trump, potrivit The Telegraph.

Donald Trump a mai spus că nu înţelege cum Obama, un student mediocru, cu note mici, a ajuns la Columbia sau Harvard, dar că va cerceta acest lucru.

Trump nu şi-a anunţat oficial canidatura la alegerile din 2012, dar sondajele îl plasează în fruntea republicanilor.

×
Subiecte în articol: obama trump niro de niro