x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump: Melania va părăsi spitalul ''în două sau trei zile"

Trump: Melania va părăsi spitalul ''în două sau trei zile"

15 Mai 2018   •   17:46
Trump: Melania va părăsi spitalul ''în două sau trei zile"
Sursa foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, "va părăsi spitalul în două sau trei zile", a scris preşedintele Donald Trump marţi pe Twitter, a doua zi după ce soţia sa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la rinichi, relatează dpa. 

"Primă Doamnă este chiar foarte bine", a scris el. 

Biroul Melaniei Trump a anunţat luni după-amiază că aceasta a fost operată cu succes mai devreme în aceeaşi zi pentru o problemă benignă la rinichi, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, la nord de Washington. 

Preşedintele, care a vizitat-o după operaţie, le-a mulţumit fanilor săi pe Twitter "pentru atât de multă dragoste şi sprijin!". 

Nu este clar dacă el a sugerat că internarea soţiei sale a fost scurtată după ce biroul anunţase că ea ar rămâne la Walter Reed pentru restul săptămânii. 

Intervenţia a fost descrisă ca o embolizare pentru a trata o tumoare benignă. 

Săptămâna trecută, Melania Trump, , în vârstă de 48 de ani, a lansat campania de securitate online adresată copiilor "Be Best". 

Luna trecută, ea a condus oficial organizarea unui dineu de stat pentru preşedintele francez, Emmanuel Macron, şi soţia sa. 

Fost model, născută în Slovenia, Melania este a treia soţie a lui Trump. Ei s-au căsătorit în 2005 şi au un fiu, Barron, în vârstă de 12 ani. Preşedintele are patru copii adulţi cu primele două soţii.AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump Melania Trump spital