x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump promite să facă America "mai măreaţă ca oricând"

Trump promite să facă America "mai măreaţă ca oricând"

20 Ian 2017   •   10:19
Trump promite să facă America "mai măreaţă ca oricând"

Donald Trump a promis joi să facă America "mai măreaţă ca oricând", într-un discurs susţinut la un miting la Washington cu o zi înainte de învestirea sa ca cel de-al 45-lea preşedinte al SUA, relatează DPA.

"Ceea ce am reuşit să facem este atât de special. Peste tot în lume se vorbeşte despre asta", a spus Trump, la Lincoln Memorial.

Preşedintele ales al SUA a declarat că nu este decât 'mesagerul' unei mişcări care vrea să schimbe ţara. "Vă promit, se va schimba", a afirmat el.

Sosirea sa joi în capitală a dat startul unui sfârşit de săptămână plin de evenimente oficiale.

Trump, îmbrăcat într-un costum sobru şi cu cravată albastră, a coborât din avion însoţit de soţia sa Melania şi de fiul lor Barron.

Avionul a aterizat la baza militară Andrews, în apropiere de Washington, unde este staţionat şi avionul prezidenţial Air Force One.

Trump a luat apoi masa cu liderii majorităţii republicane din Senat şi Camera Reprezentanţilor, dar şi cu organizatorii ceremoniei de învestitură, apoi a participat alături de viitorul vicepreşedinte Mike Pence la o ceremonie în memoria foştilor combatanţi la cimitirul militar Arlington de la periferia Washingtonului.

Ziua s-a încheiat cu un concert la Lincoln Memorial, la care au luat parte, printre alţii, interpretul de country Toby Keith, actorul Jon Voight şi trupa de rock 3 Doors Down, şi cu discursul lui Trump, urmate de un spectacol de artificii.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump america sua învestire