x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trupa A-ha va va comemora victimele atacurilor de la Oslo printr-un concert

Trupa A-ha va va comemora victimele atacurilor de la Oslo printr-un concert

11 Aug 2011   •   11:47

Trupa de muzica pop A-ha se va reuni pentru a sustine un concert cu prilejul unei ceremonii de comemorare a victimelor atacurilor de la 22 iulie din insula Utoeya, din Norvegia, informeaza BBC.
'Facem acest lucru pentru a le aduce un omagiu celor care au fost stersi de pe fata Pamantului', au scris pe site-ul lor oficial cei trei membri ai trupei care s-a destramat anul trecut. Intr-un comunicat publicat pe site-ul lor oficial, solistul Morten Harket, claparul Magne Furuholmen si chitaristul Pal Waaktaar-Savoy au spus ca vor participa la ceremonia de comemorare care va avea loc la sala Spectrum din Oslo. 'La 22 iulie, noi, la fel ca toata lumea in Norvegia si in restul lumii, am fost cutremurati de aceste acte de cruzime si de provocare violenta impotriva a tot ceea ce reprezentam', se mai precizeaza in comunicat.

La 22 iulie, Anders Behring Breivik a ucis opt oameni dupa ce a detonat o bomba amplasata langa sediul Guvernului din Oslo, iar apoi a declansat un adevarat masacru pe Insula Utoeya, soldat cu moartea a 69 de tineri.

×
Subiecte în articol: Norvegia concert comemorare oslo utoeya a-ha