x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tupeu de România: patru hoţi au "operat" cardul mamei ministrului de Interne din Franţa!

Tupeu de România: patru hoţi au "operat" cardul mamei ministrului de Interne din Franţa!

27 Iun 2012   •   17:42
Tupeu de România: patru hoţi au "operat" cardul mamei ministrului de Interne din Franţa!

Patru imigranti romani, cu varste cuprinse intre 20 si 24 de ani, au fost pusi sub acuzare si condamnati la pedepse cu inchisoarea intre 12 si 15 luni pentru furtul unui card apartinand mamei ministrului de Interne din Franta, Manuel Valls.

Furtul s-a produs luna trecuta intr-un supermarket Monoprix din capitala Frantei. Luisangella Vals (68 de ani) tocmai platea cu cardul cumparaturile facute, fara sa isi dea seama ca doua femei i se uitau peste umar, pentru a vedea codul tastat.

Odata rezolvat acest aspect, a intrat in scena seful bandei, Gabi Ionel Petcu, cel care a sustras imediat dupa aceea cardul din poseta femeii, fara sa fure si altceva, pentru a nu trezi suspiciuni.

Aflati in posesia cardului si a PIN-ului, cei patru s-au oprit in plinul hipermarket, unde, potrivit Daily Mail, au "spart" 4.500 de euro, achizitionand o plasma, mai multe cosmetice de lux si...o bicicleta.

Cei patru hoti au fost prinsi patru zile mai tarziu, intr-un magazin aflat in incinta Operei din Paris, unde foloseau un card furat dupa acceasi metoda. Inregistrarile telefonice ale convorbirilor dintre cei patru, insotite de metoda similara utilizata, au facut legatura, ulterior, cu furtul cardului domanei Valls, mama unui ministru de Interne recunoscut pentru duritatea de care a dat dovada, mai ales de-a lungul carierei de procuror.

×
Subiecte în articol: mama paris card hoti ministrul de interne