x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turist american suspectat că a ucis o femeie din Japonia şi că i-a secţionat corpul, descoperit în mai multe zone din Osaka

Turist american suspectat că a ucis o femeie din Japonia şi că i-a secţionat corpul, descoperit în mai multe zone din Osaka

27 Feb 2018   •   13:48
Turist american suspectat că a ucis o femeie din Japonia şi că i-a secţionat corpul, descoperit în mai multe zone din Osaka

Poliţia a găsit părţi din corpul unei femei originară din Japonia, care a dispărut după ce s-a întâlnit cu un turist american prin intermediul unei aplicaţii pentru întâlniri, scrie The Guardian.

Poliţia a descoperit trunchiul, mâinile şi picioarele femeii la o zi după ce au găsit capul acesteia într-o servietă în Osaka, un oraş portual aflat la 400 kilometri de Tokyo.

Suspectul, numit de presa din Japonia Yevgeniy Vasilievich Bayraktar, are 26 de ani şi este din New York. Acesta a fost arestat săptămâna trecută.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, a dispărut după ce i-a spus unei prietene, pe data de 15 februarie, că pleacă din Sanda pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicaţii, potrivit presei locale.

Aplicaţia prin care cei doi au intrat în contact avea ca scop găsirea de parteneri străini pentru japonezi, potrivit Kyodo News, care citează surse anonime din interiorul anchetei.

Aceleaşi surse au declarat că cei doi au fost văzuţi de camerele de supraveghere de la intrarea într-un apartament pe 16 februarie. Ulterior, camerele de supraveghere l-au surprins doar pe bărbat în timp ce intra şi ieşea din apartament cu o pungă mare. Urme de sânge au fost găsite în interiorul proprietăţii, unde a fost folosit şi o cantitate mare de odorizant de cameră, scrie Kyodo News.

Ancheta a mers mai departe sâmbătă, când capul femeii a fost găsit într-o servietă la o cazare din Osaka.

Ulterior, duminică, poliţia a descoperit şi un trunchi omenesc fără haine într-o zonă montană a prefecturii Osaka. Această descoperire a fost urmată de o alta: braţele femii au fost găsite la 600 de metri de trunchi, aliniate şi acoperite cu pământ, notează publicaţia Asahi. În final, două picioare au fost găsite într-o zonă împădurită din Kyoto.

Poliţia a declarat că părţile găsite nu aveau urme de violenţă, cu excepţia zonei unde au fost secţionate.

În plus, presa locală a scris că descoperirile făcute de poliţişti au fost făcute pe baza informaţiilor furnizate de suspect.

 

×