x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turnul Eiffel a fost închis din cauza ninsorii

Turnul Eiffel a fost închis din cauza ninsorii

07 Feb 2018   •   12:11
Turnul Eiffel a fost închis din cauza ninsorii

Turnul Eiffel a fost închis, marţi, din cauza ninsorii care a curprins nordul Franţei, cauzând haos în trafic, fiind şi prima doză de temepraturi de iarnă din acest sezon în Franţa, scrie The Guardian.

Agenţia Meteorologică din Franţa a anunţat o alertă de ninsoare şi de gheaţă pe şosele pentru Paris. Aproximativ 27 de departament vor intra în acţiune pentru a curăţa zăpada şi gheaţa de pe şosele, până miercuri după-amiază.

Vremea a cauzat ambuteiaje majore în Paris, cu peste 700 de kilometri de ambuteiaje înregistrate la ora locală 19.30. Serviciile de autobuz din Paris au fost anulate, marţi seară, potrivit autorităţii de transport RATP, iar serviciile de transport destinate şcolilor vor fi, de asemenea, întrerupte miercuri în mai multe zone ale Parisului.

Agenţia Meteorologică din Franţa a anunţat că ninsoarea se va intensifica miercuri seara, iar temperaturile vor fi de -10 grade Celsius, iar zăpada va atinge 5-10 cm în majoritatea zonelor din Paris.

Sute de adăposturi vor fi deschise pentru a găzdui oameni ai străzii, potrivit Ministerului pentru Coeziune Teritorială.

 

×