x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ULTIMELE DORINŢE ale unui adolescent bolnav de cancer. Una dintre ele este ŞOCANTĂ şi a atras atenţia presei (VIDEO)

ULTIMELE DORINŢE ale unui adolescent bolnav de cancer. Una dintre ele este ŞOCANTĂ şi a atras atenţia presei (VIDEO)

13 Mar 2014   •   10:59
ULTIMELE DORINŢE ale unui adolescent bolnav de cancer. Una dintre ele este ŞOCANTĂ şi a atras atenţia presei (VIDEO)

Jake Stoneking, în vârstă de 19 ani, din Oregon, Statele Unite, a fost diagnosticat cu o formă fatală de cancer cerebral, numit meduloblastom, scrie New York Daily News.

Pentru că medicii i-au spus că mai are doar 3 luni de trăit, adolescentul şi-a făcut o lista cu ultimele dorinţe pe care le-ar vrea îndeplinite înainte să moară.

Jake Stoneking ar vrea să vâneze un urs negru, să-şi facă un tatuaj sau să meargă la un meci UFC. Însă, înainte de toate, adolescentul şi-a dorit să meargă la un club local de striptease care se numeşte Jiggles.

"Sunt mai mult decât flatat şi sper că s-a simţit extraordinar", a spus managerul clubului.

El a mai precizat că şi-ar fi dorit să ştie mai din timp că Jake îi vizitează clubul, ca să-i pregăteasca un moment special.

"Dacă aş fi ştiut, m-aş fi asigurat că ar fi avut parte de o experienţă ieşită din comun", a mai spus managerul clubului Jiggles.

Jake Stoneking a fost diagnosticat cu cancer în 2009, pe când avea 14 ani.

Acum, medicii i-au spus că mai are doar trei luni de trăit.

Tânărul a început un tratament experimental, care ar putea să-i prelungească viaţa, însă nu există nicio garanţie in acest sens.

×