x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultimul film ar putea să fie lansat în mai

Ultimul film ar putea să fie lansat în mai

de Sebastian S. Eduard    |    14 Feb 2012   •   21:00
Ultimul film ar putea să fie lansat în mai

Ultimul film al actritei si cantaretei Whitney Houyston ar putea fi lansat mai devreme decat in luna august, asa cum era programat, informeaza Zeenews India. 'Se iau in calcul alte date de lansare', a precizat o sursa din preajma studiourilor de filmare. 'Este prea devreme sa precizam daca data se va schimba, insa credem ca fanii lui Whitney ar vrea sa vada filmul cat de curand', a spus aceeasi sursa. 'In acest moment filmul se afla in pre-productie si ar putea sa fie gata de Memorial Day (n.r. – ultima zi de luni din luna mai)', a continuat.

Whitney Houston a reusit sa termine filmarile la acest proiect, un remake dupa filmul 'Sparkle' din 1976, al carui scenariu a avut la baza cariera celor de la The Supremes, un grup celebru in anii 1960, printre ale carui membre fondatoare s-a numarat Diana Ross.

'Ar fi fost o revenire extraordinara', a spus Howard Rosenman, producatorul executiv al noului film, despre rolul jucat in aceasta pe­licula de Whitney Houston. Ro­senman, care a produs si filmul original 'Sparkle', a vazut o prima forma a noii pelicule vineri seara. 'Am fost uimit de performantele sale actoricesti, (Whitney Houston – n.r.) a fost extraordinara in acest film. Sunt socat', a mai spus el.

Jordin Sparks, castigatorul celui de-al saselea sezon al show-ului 'American Idol', joaca rolul principal in acest film despre trei surori care debuteaza in corul unei biserici, devenind ulterior un grup muzical de succes si incepand sa se confrunte cu o serie de probleme personale.

×
Subiecte în articol: externe film whitney houston