x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ULUIRE totală la New York. Ce au descoperit poliţiştii în Central Park i-a derutat pe specialişti. "N-am mai văzut NICIODATĂ aşa ceva!"

ULUIRE totală la New York. Ce au descoperit poliţiştii în Central Park i-a derutat pe specialişti. "N-am mai văzut NICIODATĂ aşa ceva!"

07 Oct 2014   •   09:50
ULUIRE totală la New York. Ce au descoperit poliţiştii în Central Park i-a derutat pe specialişti. "N-am mai văzut NICIODATĂ aşa ceva!"

Un pui de urs a fost găsit mort luni, cu urme de traumatisme, în Central Park din New York, derutându-i pe specialişti, care încearcă să stabilească de unde provine animalul şi cum a ajuns acolo, relatează AFP, conform Agerpres. Poliţiştii au primit un apel cu puţin timp înainte de ora locală 10.00 (14.00 GMT) de la un paznic din parc, care i-a anunţat că a descoperit puiul de urs mort pe iarbă. Animalul are peste un metru lungime şi urmează să fie supus unei autopsii.



Grădinile zoologice din oraş nu au semnalat dispariţia niciunui animal, ceea ce îi face pe poliţişti să creadă că puiul de urs a fost omorât în altă parte. 'Cu adevărat bizar. Am trăit toată viaţa la New York şi am mers în Central Park cu diferiţi câini, dar niciodată nu am văzut urşi', a declarat un bărbat în vârstă pentru postul NBC.


×