x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un american s-a autodenunţat la poliţie pentru că a parcat neregulamentar

Un american s-a autodenunţat la poliţie pentru că a parcat neregulamentar

27 Aug 2011   •   08:06
Un american s-a autodenunţat la poliţie pentru că a parcat neregulamentar

Nervii unui american de 29 de ani din Shelton (Connecticut) au cedat dupa ce a constatat ca nu are unde isi parca masina regulamentar. Insa, spre deosebire de bucurestenii care fac si moarte de om pentru un loc de parcare, Michael Andes s-a razbunat pe sine insusi: nu s-a lasat pana ce nu a ajuns in spatele gratiilor.

Mai intai, si-a parcat masina pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. Apoi, a sunat la politie sa se autodenunte pentru parcare ilegala. Nu doar o data. A apelat dispeceratul de 15 ori, pana ce politistii si-au facut aparitia la fata locului!

Conform shelton.patch.com, oamenii legii au gasit, intr-adevar, masina parcata fara permis special acordat persoanelor cu handicap. Poate s-ar fi limitat la aplicarea amenzii pentru respectiva contraventie, daca Andes nu si-ar fi facut aparitia cu o falca in cer si alta in pamant, zbierand la politisti ca nu isi fac datoria si din aceasta cauza el nu avea unde isi parca masina.

Invitat sa se calmeze, Andes l-a imbrancit pe unul dintre ofiteri, asa ca a fost 'linistit' cu o arma paralizanta, urcat in masina, dus la sediu, fotografiat (in fotografii se vede ca nu si-a putut stapani plansul), amprentat si bagat in arest.

Judecatorul a stabilit judecarea sa in stare de libertate, dupa plata unei cautiuni de 1.000 de dolari.

Probabil ca Andes s-ar amuza auzind bancul cu prima remarca a unui bucurestean ajuns pe luna: 'Phiuu!... Nene… CATE locuri de parcare!'

×