x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un avion de linie cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos

Un avion de linie cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos

de Mediafax    |    03 Iun 2012   •   17:24
Un avion de linie cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos

Un avion de linie, care avea 153 de pasageri la bord, s-a prabusit duminica intr-un cartier din capitala economica a Nigeriei, Lagos, a anuntat directorul Aviatiei Civile, Harold Demuren, citat de AFP.

"Era un avion al companiei Dana care venea din capitala Abuja, catre Lagos, cu 153 de pasageri la bord", a declarat Demuren. "Nu cred ca exista supravietuitori", a adaugat acesta.

Conform purtatorului de cuvant al politiei din statul Lagos, Joseph Jaiyeoba, avionul s-a prabusit in cartierul Iju, din nordul orasului, in partea continentala a acestei aglomeratii imense cu aproape 15 milioane de locuitori, construita in jurul unei lagune de-a lungul coastelor golfului Benin.

"Pot confirma ca unul dintre avioanele noastre s-a prabusit astazi la periferia Lagos", a declarat un purtator de cuvant al companiei, Tony Usidamen. "Am pierdut contactul cu avionul. Vom da publicitatii un comunicat", a adaugat el.

Compania interna Dana Air si-a inceput activitatea in 2008 si este in prezent una dintre principalele companii nigeriene, detinand o flota de avioane Boeing M83, potrivit site-ului sau.

Avioanele sale fac legatura zilnic intre orasele Abuja, Calabar, Lagos, Port Harcourt si Uyo.

×
Subiecte în articol: externe