x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un băiat s-a trezit din comă după ce părinții săi și-au dat acordul ca organele să-i fie recoltate

Un băiat s-a trezit din comă după ce părinții săi și-au dat acordul ca organele să-i fie recoltate

07 Mai 2018   •   18:40
Un băiat s-a trezit din comă după ce părinții săi și-au dat acordul ca organele să-i fie recoltate

Un băiat în vârstă de 13 ani a ieșit din comă exact după ce părinții săi și-au dat acordul scris ca organele fiului lor să fie donate.

Trenton McKinley din Alabama, SUA, a suferit o traumă severă la creier după un accident auto care i-a fracturat craniul. Medicii le-au spus părinților că adolescentul nu va mai fi niciodată normal.

Mama băiatului le-a povestit jurnaliștilor că adolescentul a fost în moarte clinică timp de 15 minute iar când și-a revenit medicii i-ai spus că din pricina leziunilor acesta va fi legumă chiar dacă va supraviețui, a relatat Fox News.

Femeia a mai povestit că 5 copii aveau nevoie de organe drept care ea împreună cu tatăl băiatului au semnat că sunt de acord cu recoltarea.

Numai că lucrurile au luat o turnură absolut neașteptată la numai o zi înainte ca medicii să deconecteze copilul de la aparate pentru a recolta organele, când creierul băiatului a început să dea semne de activitate iar în cele din urmă a început să respire singur.

Băiatul a slăbit enorm, are crize epileptice în fiecare zi și are dureri atroce. Adolescentul are numai o jumătate din cutia craniană iar jumătate din creier este criogenat în spitalul care il va reconecta,

Băiatul a povestit că atunci când a fost în moarte clinică a fost în Rai și a povestit că s-a plimbat pe un câmp deschis.

×
Subiecte în articol: coma copil