x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un baietel de sase ani ii scrie lui Mos Craciun: "... viaţa ta este pustie!"

Un baietel de sase ani ii scrie lui Mos Craciun: "... viaţa ta este pustie!"

05 Dec 2017   •   12:00
Un baietel de sase ani ii scrie lui Mos Craciun: "... viaţa ta este pustie!"

Un băiat de şase ani din Virginia a zguduit reţelele de socializare cu scrisoare lui plina scepticism adresata lui Moş Crăciun, în care spune că viaţa acestuia este pustie şi că Moşul nu are de unde să ştie dacă a fost obraznic sau cuminte.

 

Mama copilului, Sarah McCammon, a postat pe Twitter scrisoarea care începe cu "Dragă Moşule". "Fac acest lucru pentru şcoală. Ştiu că lista ta cu copii obraznici este goală. Ştiu că lista ta cu copii cuminţi este goală. Şi viaţa ta este pustie. Nu ştii problemele pe care le-am avut în viaţă. La revedere", scrie baiatul in epistola lui.

In PS adauga "love", dar refuză să-şi scrie numele, precizând: "Nu îţi spun cum mă cheamă". McCammon, care este reporter la postul naţional public de radio, a mărturisit că le-a spus mereu copiilor săi că Moş Crăciun este "o poveste amuzantă" şi că darurile de Crăciun provin de la persoane reale.

"I-am încurajat ca la şcoală să păstreze pentru ei adevărul despre Moş Crăciun", a precizat Sarah. Dar fiului mai mic i s-a cerut, la scoala, sa scrie o scrisoare catre Mos Craciun. "Si-a facut tema", a subliniat mama într-o postare pe Twitter, însoţită de fotografia scrisorii scrise de mână.

In comentariile lor, unii s-au declarat impresionati de înţelepciunea băiatului, alţii au exprimat o preocupare sinceră. Dar Sarah este mândră de fiul ei si crede ca scrisoarea este "uimitoare". "Fiul nostru este creativ şi puţin precoce, aşa că, ştiindu-i simţul umorului, ni s-a părut hilar", a mărturisit McCammon.

Parintii au fost, totusi, curiori sa afle ce sunt problemele evocate de baiat. "Ne-a spus că se referea la fratele său mai mare - în mod specific, presupunem noi, la faptul că fratele lui îl bate frecvent la jocuri video", a explicat Sarah.

×
Subiecte în articol: baiat moş crăciun mama copil probleme