x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un băieţel din China, cel mai tânăr pilot din istorie. Micuţul a traversat la bordul unui avion Grădina Zoologică din Beijing (VIDEO)

Un băieţel din China, cel mai tânăr pilot din istorie. Micuţul a traversat la bordul unui avion Grădina Zoologică din Beijing (VIDEO)

03 Sep 2013   •   08:39
Un băieţel din China, cel mai tânăr pilot din istorie. Micuţul a traversat la bordul unui avion Grădina Zoologică din Beijing (VIDEO)

Un băieţel din China, în vârstă de numai 5 ani, a devenit cel mai tânăr pilot din istorie. He Yide  a reuşit să piloteze un avion timp de 35 de minute, fără niciun ajutor şi a intrat în Cartea Recordurilor. Însă viaţa micuţului chinez este departe de cea obişnuita a unui copil de vârsta sa, informează China Daily.

He Yide, supranumit “Duoduo”, este supus de tatăl său la un regim aproape inuman. Exerciţiile fizice şi alergatul prin zăpadă dezbracat la altitudini mari reprezintă doar o parte din supliciul la care este obligat micuţul Yide de părintele său.

Pentru a ajunge la performanţa de a apilota un avion a fost nevoie de luni de antrenament şi lecţii private care l-au costat pe tatal lui “Duoduo” nu mai puţin de 3.000 de lire sterline. Într-un final, He Yide a reuşit să piloteze un aparat ultrauşor, timp de 35 de minute, survoland de câteva ori Grădina Zoologică din Beijing.

Performanţa lui “Duoduo” a fost omologată de reprezentanţii Cărţii Recordurilor.

×