x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat care i-a trimis o scrisoare de amenințare lui Donald Trump Jr. a fost inculpat

Un bărbat care i-a trimis o scrisoare de amenințare lui Donald Trump Jr. a fost inculpat

02 Mar 2018   •   10:43
Un bărbat care i-a trimis o scrisoare de amenințare lui Donald Trump Jr. a fost inculpat

Autorităţile americane l-au inculpat pe un bărbat de 24 de ani care i-a trimis lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, un plic în care se afla pudră albă, împreună cu o notă în care îl numea o 'persoană îngrozitoare', transmite dpa, citând un comunicat al Departamentului de Justiţie de la Washington. 

Daniel Frisiello, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat şi este acuzat că a trimis scrisori de ameninţare conţinând o pudră albă suspectă către cinci persoane foarte cunoscute din Statele Unite, printre care şi Donald Trump Jr., a precizat Departamentul de Justiţie. 

Soţia lui Donald Trump Jr., Vanessa, a fost dusă la spital luna trecută după ce a deschis plicul adresat fiului cel mare al preşedintelui. 

Pe lângă pudra albă, care s-a dovedit inofensivă, plicul mai conţinea un mesaj către Trump Jr.. 'Eşti o persoană îngrozitoare, îngrozitoare, sunt surprins că tatăl tău te lasă să vorbeşti la TV. Tu îl faci pe idiotul familie, Eric, să pară deştept. Ăsta e motivul pentru care oamenii te urăsc, aşa că primeşti ceea ce meriţi. Aşa că taci naibii din gură!', scria în mesaj, potrivit oficialilor. 

Donald Trump Jr., în vârstă de 40 de ani, conduce Trump Organization, afacerea de familie a magnatului, împreună cu fratele său Eric, 34 de ani, de când tatăl lor a devenit preşedinte. 

El este căsătorit cu Vanessa, fost model, din 2025. 

Frisiello urma să compară în faţa unui judecător din Worcester, statul Massachusetts.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump jr scrisoare amenintare