x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat din Germania este suspectat că și-a UCIS 21 de COLEGI DE MUNCĂ

Un bărbat din Germania este suspectat că și-a UCIS 21 de COLEGI DE MUNCĂ

de Oana Pavelescu    |    28 Iun 2018   •   11:07
Un bărbat din Germania este suspectat că și-a UCIS 21 de COLEGI DE MUNCĂ

Autoritățile germane investighează decesele a 21 de angajați ai unei fabrici de instalații, după ce un bărbat a fost surprins în timp ce încerca să otrăvească prânzul unui coleg de muncă. Poliția a descoperit mercur, plumb și cadmiu în locuința bărbatului.

Bărbatul a fost arestat în orașul of Schloß Holte-Stukenbrock, pentru tentativă de omor daar acum a devenit suspectul numărul 1 în moartea celor 21 de angajați ai fabricii.

Polițiștii au fost sesizați de victima tentativei după ce acesta a descoperit un praf alb în mâncarea sa. Victima tentativei și-a sesizat superiorii și acerut să fievizionate înregistrările camerelor de supraveghere. În filmări au descoperit bărbatul care a pus substanța necunoscută în mâncare.

Managerul fabricii a declarat pentru agenția DPA că la început au crezut că este vorba de o glumă între colegi și nu o tentativă de omor.

Cazul a luat amploare după ce autoritățile au descoperit că praful alb era acetat de plumb, o substanță extrem de toxică, aproape fără niciun gust și care poate produce leziuni grave ale organelor interne.

Poliția investighează acum decesul a 21 de oameni care au murit începând cu anul 2000. Doi alți angajați sunt acum în comă iar un al treilea trăiește cu dialize. Cei 21 au murit de cancer sau atac de cord ceea ce ar putea fi din cauza otrăvirii cu metale grele.

Polițiștii culeg informații de la rudele celor decedați, de la medicii care au tratat victimele și vor chiar să ceară deshumarea victimelor pentru a determina prezența metalelor grele.

Suspectul lucrează la ARI Armaturen de 38 de ani și nu a făcut niciun comentariu după arestarea sa.
 

×